Portfolio

Android

iOS

Mijn naam is Clemens Philipse, ik ben 18 jaar en ik woon in Zwolle. Middelbare school heb ik afgerond op het Greijdanus op VMBO tl.
Momenteel doe ik de opleiding applicatie en media ontwikkeling op het Landstede MBO.

Voor school moet ik een blog bijhouden van wat ik doe op stage, deze blog staat dan ook op mijn website cphilipse.nl.

Daarnaast heb ik voor een keuzedeel een app moeten maken waarop een student een incident kan aangeven door een foto te kunnen maken en hier een descriptie aan te hangen. Ook moest hier automatisch de locatie bij komen te staan van het incident en zo'n incident moest in categorie├źn gestopt kunnen worden. De code hiervan is op mijn GitHub te vinden, de link hiernaartoe staat op de homepagina van mijn website cphilipse.nl. Op dit keuzedeel heb ik goed gehaald.
Hiernaast maak ik ook een app voor iemand van de kerk waar ik naartoe ga. Deze app is een blog in essentie en hier kan de beheerder allemaal artikelen op posten.
Ook heb ik voor mijn school examen een spel moeten maken in Laravel/php. Het spel heet 'Last man standing', of LMS. In dit spel kan de gebruiker een lobby aanmaken, gebruikers uitnodigen op e-mail en uitnodigingslink. In zo'n spel is de Eredivisie terug te vinden, waarop de gebruikers in zo'n lobby kunnen stemmen voor het team waarvan zij denken dat gaat winnen. Hier zitten een aantal spelregels aan verbonden die er ook in zijn geprogrammeerd. Voor dit examen heb ik voor de eerste drie kerntaken een goed. Dit project is ook terug te vinden op mijn GitHub.

Ik heb kennis van HTML, CSS, PHP en Javascript. Dit zijn ook de talen die ik geleerd heb op het Landstede. Ik ben bekend met talen als Python, C++ en Java.